Avenida Tourist Homes SL

Avenida Tourist Homes S.L. är ett litet företag med stort arbetsfält. Det är faktiskt bara våra kunders önskemål som begränsar vad vi kan göra. Vårt företag är byggt på kommunikation och förmedling, som inte behöver ett stort team. Vi är en grupp med mycket energi och öppna för nya utmaningar och vårt hjärta i Spanien. Företaget har funnits sedan 2003.

Kontorsadress: Roger de Lluria 46, 3-2, 08009 Barcelona, Spanien.

Telefon: (+34) 93 342 5337

Pia Hankö
Epost: 
pia@avenidabarcelona.com
Mobiltelefon: +34 610 207 797
Direktör: Ansvarig för Ägarservice, Direktion, Ekonomi, Marknadsföring och Strategi.

Simona Teindl
Epost: 
simona@avenidabarcelona.com
Mobiltelefon: +34 606 782 736
Bokningschef: Ansvarig för Bokningar och Kundservice.

Hilda Niño
Epost: 
hilda@avenidabarcelona.com
Mobiltelefon: +34 637 473 638
Husmor: Ansvarig för Städning, Underhåll och Administration.

Carolina González

Epost: carolina@avenidabarcelona.com
Mobiletelefon: +34 666 520 338
Checkin chef: Ansvarig för Checkins/checkouts, Kundservice, Allmän Service och Administration.

Avenida Apartments

Varför hyra av oss?

Pengarsbesparing - erbjudanden

Under hela året erbjuder vi 10% rabatt för vistelser på 7 dagar eller mer. Om du stannar 14 dagar eller mer har vi 15% rabatt.

Under månaderna november, december (utom jul och nyår), januari och februari har vi alltid attraktiva priser.

Säkerhet & med säkra betalningar

Vi erbjuder en mycket säker betalning, betalar både med kreditkort, med PayPal eller via banköverföring. Vi garanterar säkerhet hela tiden och vi kommer att behandla alla uppgifter med total och juridisk diskretion.

Web lätt att använda

Vårt mål är att göra vår webbplats och bokningssystemet så tillgängligt och enkelt som möjligt. Vi står till ditt förfogande om du har några frågor.

Kundtjänst

Vårt kundtjänsteam väntar på att hjälpa dig med din bokning. Vi har hyrt lägenheter sedan 2003 och vi tror att vår framgång är tack vare vår personliga service. Vi har ett service telefonnummer tillgängligt 24 timmar om dygnet. Vi har tekniken för att underlätta bokningen av lägenheten, men vi är alltid här för att hjälpa dig personligen. Tveka inte att kontakta oss före, under och efter din vistelse.

Rengöring

Vi lägger stor ansträngning och vikt vid att ha lägenheterna rena och redo för din ankomst. Att hitta en trevlig lägenhet, med en behaglig doft och med en fin dekoration är viktiga ämnen för att driva detta företag. Dessutom är en ren lägenhet det första intrycket som våra kunder får och det är därför det är viktigt för oss. Under vistelser längre än 4 dagar erbjuder vi byte av lakan och handdukar. På grund av temat Covid-19 är det ännu viktigare och vi ser till att följa alla normer och regler för att lägenheterna ska vara desinficerade och i perfekt skick för varje ankomst.

Ytterligare aktiviteter

Vi har ett brett utbud av ytterligare tjänster för att göra din vistelse trevligare och framgångsrik, till exempel: tennisbanor, hyra av babyprodukter, rullstolsuthyrning, biljetter till evenemang (fotboll, Sagrada Familia, etc. ), guidade turer, utflykter etc.

Gå in på vår företagswebbplats och se alla aktiviteter vi kan hjälpa dig att organisera och boka: avenidabarcelona.com